Елтур 95 ООД

ХОТЕЛСКА КОМПЮТЪРНА СИСТЕМА "РЕЦЕПЦИЯ"

ХКС “Рецепция” – базов софтуер /HCS_BS/ е система, управляваща дейноста на рецепцията на всеки хотелски комплекс. В нея е натрупан многогодишен опит от реална експлоатация в различен тип обекти: градски, морски, планински, балнеохотели и др.. Има модули за управление на Балнеологичен комплекс и Конгресен туризъм, зали и мероприятия

Научи повече  

ЕМСИ ООД

Вие търсите касов апарат, електронна везна, или имате нужда от мрежа от касови апарати или фискални принтери, управлявани от компютър. Вие искате повече информация за касовите апарати и електронни везни от извора или желаете цялостно решение за вашия търговски обект. Вие се нуждаете от професионално сервизно обслужване. Вземете правилното решение! ЕМСИ - Качество, което ще гарантира успех на Вашия бизнес! Просто попитайте нашите настоящи клиенти.

Научи повече  

Поликомп

Поликомп е дистрибуторска компания за доставка и продажба на едро на висококачествено ИТ оборудване, софтуер и битова техника от водещи производители.

Научи повече  

Sectron

Нашата дейност и успех се дължат на познаване на нуждите и защита на интересите на клиентите ни. Ръководейки се от съвременните изисквания за сигурност, ние предлагаме висококачествени продукти от най-ново поколение, съобразени с пазарните тенденции. Натрупания през годините опит, отличният професионализъм и експертиза са гарант за разработване и реализиране на ценово ефективни и висококачествени решения за сигурност, използвайки последните достижения на техническите системи за сигурност.

Научи повече